Πιστή στις δεσμεύσεις της για ανοχή στην διαφορετικότητα και προώθηση του σεβασμού και της ισότητας, η Air France επιβεβαιώνει ότι μόνο οι δεξιότητες είναι αυτές που οφείλουν να λαμβάνονται υπόψη σε κάθε εργασιακό περιβάλλον. Η καταπολέμηση όλων των μορφών διακρίσεων είναι απαραίτητη για την πρόοδο και την ισότητα, τον σεβασμό και την ανοχή.

Η 17η Μαΐου 2021, Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, αποτελεί μια ευκαιρία για την Air France να αναδείξει αυτές της τις δεσμεύσεις υπέρ της διαφορετικότητας αλλά και τις ενέργειες ευαισθητοποίησης που έχει αναλάβει για να προωθήσει το δικαίωμα της εργασίας σε ένα περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι μπορεί να είναι ο εαυτός τους.

Πτήσεις με το ουράνιο τόξο…

Η 17η Μαΐου 2021 γιορτάζεται στην Air France με διάφορες ενέργειες και δράσεις, με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας:

·         Τις LGBT+ friendly πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Παρισίου και Σαν Φρανσίσκο (από και προς) και μεταξύ Παρισιού και Αθήνας (από και προς).

·         Ένα διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί για το προσωπικό της Air France παρουσία της CEO Anne Rigail και μελών των ενώσεων l’Autre Cercle και Personn’ailes

 

Ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Αθήνα Γιάννης Πανταζόπουλος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Αθήνα την πτήση της Air France που φέρει την σημαία του Ουράνιου Τόξου και μαζί τους πρώτους επισκέπτες στη χώρα μας μετά την επανέναρξη του τουρισμού. Ο όμιλος για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα, εντάσσοντας νέες πτήσεις στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα, προς διάφορους προορισμούς. Η συγκεκριμένη πτήση μας κάνει περήφανους γιατί δείχνει ότι η χώρα μας έχει μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνση της ανοχής της διαφορετικότητας και είναι μεγάλη μας χαρά μια εταιρεία σαν την Air France να το επικοινωνεί με αυτό τον τρόπο σε όλο τον κόσμο».

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments