Αν συνηθίζετε να ταξιδεύετε αεροπορικώς στην πρώτη θέσημ η Air France προσφέρει τώρα νέους, ναύλους Σαββατοκύριακου (Weekend) για τους επιβάτες της La Première.
Η προσφορά ισχύει για μέγιστο χρονικό διάστημα τεσσάρων νυκτών που καλύπτουν Σαββατοκύριακο, με αναχώρηση από τη Γαλλία και την Ευρώπη Πέμπτη ή Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα ή Τρίτη. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, οι πελάτες της Air France μπορούν να επωφεληθούν από τους “Weekend” ναύλους, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Ο ναύλος Weekend στην La Première προς 12 προορισμούς
Επωφεληθείτε από τις τιμές Σαββατοκύριακου στην καμπίνα La Première από τη Γαλλία και την Ευρώπη, που περιλαμβάνουν τα δρομολόγια μέσω Παρισιού (Charles de Gaulle) προς Βηρυτό, Ντουμπάι, Χονγκ Κονγκ, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Πεκίνο, Σαν Φρανσίσκο, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Τόκιο και Ουάσιγκτον .

Παραδείγματα ναύλων με επιστροφή, με αναχώρηση από Αθήνα:
Αθήνα – Τόκιο: 5.718 €
Αθήνα – Σαγκάη: 4.507 €
Αθήνα – Χονγκ-Κονγκ: 4.836 €
Αθήνα – Μαϊάμι: 4,446 €
Αθήνα – Νέα Υόρκη: 5.346 €

La Première, σε designer suites
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες της La Première απολαμβάνουν μια πραγματικά ιδιωτική σουίτα. Η Air France έχει «ντύσει» κάθε μια από τις σουίτες με πλούσιες κουρτίνες οι οποίες μπορούν να τραβηχτούν, επιτρέποντας έτσι στον επιβάτη να επιλέξει τον βαθμό της απομόνωσης που επιθυμεί.
Με μία κίνηση, το κάθισμα της La Première μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων. Όταν ο επιβάτης θελήσει να κοιμηθεί, τα μέλη του πληρώματος τοποθετούν ένα στρώμα στο κάθισμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ του προσφέρoνται επίσης ένα μαξιλάρι και ένα Sofitel MyBed® πάπλωμα.
Χάρη σε ένα διαχωριστικό προπέτασμα που ανυψώνεται όταν οι κουρτίνες κλείνουν, η καμπίνα «αγκαλιάζει» τον επιβάτη προσφέροντάς του την απόλυτη απομόνωση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο επιβάτης έχει στη διάθεσή του την ατομική του οθόνη αφής 24 ιντσών, από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε αεροσκάφος.
Όταν ταξιδεύετε παρέα, η Air France προσφέρει μια διπλή σουίτα, που επίσης κλείνει με κουρτίνες για απόλυτη απομόνωση, όπως ακριβώς σε ένα ιδιωτικό jet.

Εξαιρετικά πιάτα σχεδιασμένα από βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ.
Για την εξυπηρέτηση της La Première designer suites, η Air France συνεργάζεται με το Servair Culinary Studio, υπό την προεδρία του Joël Robuchon. Κατά τη διάρκεια του έτους, Γάλλοι βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν νέες γαστρονομικές απολαύσεις για το μενού της La Première.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar