Σχεδόν δύο εκατομμύρια παιδιά ταξιδεύουν με τις πτήσεις της Air France κάθε χρόνο. Σε όλες τις καμπίνες στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, τα παιδιά παίρνουν ένα νέο κιτ ψυχαγωγίας από το πλήρωμα για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και στη συνέχεια στο σπίτι, με ευφάνταστα παιχνίδια ρόλων.
Το νέο αυτό κιτ προσφέρεται σε όλους τους νεαρούς ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του σέρβις γευμάτων της πτήσης. Το παιδικό μενού αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά προϊόντα στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι και προσφέρεται αυτόματα σε παιδιά ηλικίας από 2 έως 6 ετών. Για παιδιά άνω των 6 ετών, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν το παιδικό μενού χωρίς χρέωση έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση.
Εκτός από ειδικά γεύματα και τα κιτ των δραστηριοτήτων, οι μικροί ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τα ειδικά επιλεγμένα προγράμματα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν μουσική, κινούμενα σχέδια καθώς και εισαγωγή στον διαλογισμό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κατεβάσετε μια επιλογή από 16 παιδικά περιοδικά από την εφαρμογή Air France Play.
Η Air France με την υπηρεσία “Kids Solo” υποδέχεται παιδιά ηλικίας 4-17 ετών που ταξιδεύουν μόνα τους στις πτήσεις της. Χάρη στην εφαρμογή της Air France, οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν κάθε στάδιο του ταξιδιού τους, από την αναχώρηση από το αεροδρόμιο έως την άφιξη στον προορισμό τους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments