Πριν μερικές μέρες, η Air France γιόρτασε τις πρώτες πτήσεις του νέου της Boeing 787 με τέσσερα δρομολόγια που έγιναν στην Γαλλία, σε περιοχές – αξιοθέατα της χώρας.
Για αυτές τις μοναδικές πτήσεις, η Air France δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα προσφέροντας στους επιβάτες της και τους λάτρεις της αεροπορίας μια αξέχαστη εμπειρία με ένα ειδικά διαμορφωμένο γεύμα που συνοδευόταν από σαμπάνια ενώ δημιουργήθηκε ένα μικρό φιλμάκι και σε όλους τους επιβάτες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα με τα χρώματα του Dreamliner της Air France.

To Boeing 787 της Air France παίρνει πόζα για τους επιβάτες του

Πιστή στην γαλλική κουλτούρα, η Air France γιόρτασε την άφιξη του πρώτου της Boeing 787 περιστοιχισμένη από ταλαντούχους καλλιτέχνες. Ο πρώτος, ο γνωστός φωτογράφος Sacha Goldberger, έπαιρνε ιδιαίτερες φωτογραφίες των επιβατών έξω από το αεροσκάφος. Τους αποθανάτισε πριν την επιβίβασή τους σε αυτό, παρουσιάζοντάς τους σαν ήρωες μπροστά από το Dreamliner.
Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης, ορισμένοι από τους πιο εμπνευσμένους Instragrammers που συμμετείχαν στην πτήση, μοιράστηκαν την ξεχωριστή αυτή τους εμπειρία ζωντανά πάνω από τα σύννεφα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
H Air France ζήτησε επίσης από τους πελάτες της που συμμετείχαν στις πτήσεις αυτές να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια κίνηση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσα από διαγωνισμό ένα ταξίδι σε Business class για το Μόντρεαλ, που είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς του Boeing 787 από την 1η Μαΐου 2017.

Στην πτήση με το Boeing 787 – Τα Καλύτερα της Air France

Για τους επιβάτες της Air France, το Boeing 787 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:
-Τις νέες καμπίνες της Air France – “a cocoon in the sky” στην Business class με 30 θέσεις και περισσότερη άνεση για όλους στη νέα Premium Economy (21 θέσεις) και στην Οικονομική καμπίνα (225 θέσεις)
Σύνδεση Wi-Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις συνήθειες των πελατών (από 20MB έως 200MB και σε κόστη που κυμαίνονται από €5 έως €30)
Περισσότερη άνεση και χώρος στις νέες Premium Economy θέσεις
Παράθυρα 30% μεγαλύτερα από των αντίστοιχων τύπων αεροσκάφη
Χαμηλότερο επίπεδο αίσθησης υψομέτρου και αναβαθμισμένο επίπεδο υγρασίας στην καμπίνα για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments