Η Air Canada ξεκίνησε από σήμερα και πάλι τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ Τορόντο και Αθήνας. Το δρομολόγιο είναι εποχικό και θα εκτελείται καθημερινά μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου.
Επίσης η καναδική εταιρεία ξεκινά από αύριο Τρίτη τις πτήσεις της μεταξύ Μόντρεαλ και Αθήνας. Και αυτό το δρομολόγιο είναι καθημερινό και θα διαρκέσει μέχρι 21 Νοεμβρίου.
Οι πτήσεις της Air Canada από Τορόντο και Μόντρεαλ προς Αθήνα, θα εκτελούνται με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, χωρητικότητας 450 επιβατών, σε τρεις κατηγορίες θέσεων: Economy, Premium Economy και Air Canada Signature Class.
Επ’ ευκαιρίας της πρώτης σημερινής πτήσης Αθήνα – Τορόντο πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας σχετική εκδήλωση (φώτο).
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Air Canada ξανά φέτος στην Αθήνα, και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά!», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Η επανεκκίνηση των απευθείας συνδέσεών μας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο για τη θερινή περίοδο 2022, ενισχύει πολύ σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της πόλης και της χώρας μας και προσφέρει ξανά τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να απολαύσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Air Canada! Ευχόμαστε μια πολύ επιτυχημένη θερινή περίοδο στην Air Canada και παραμένουμε απόλυτα πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας!»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments