Η Θεσσαλονίκη απέκτησε εποχική απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Όσλο. Από προχθές Σάββατο η νορβηγική Flyr, συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πρωτεύουσα της Νορβηγίας.
Το δρομολόγιο εκτελείται κάθε Τρίτη και Σάββατο. Την Τρίτη, η Flyr αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 12:50 με άφιξη στο Όσλο στις 15:20. Από Όσλο αναχώρηση στις 07:30. Σάββατο, η Flyr αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 21:00 και από Όσλο στις 15:40.
Από τις 30 Ιουνίου η νορβηγική εταιρεία θα πετάει και προς Αθήνα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Αναχώρηση από Αθήνα στις 12:40 και στις 13:20 αντίστοιχα.
Και μπορεί η γραμμή Αθήνα-Όσλο ήδη να εξυπηρετείται από την SAS και τη Norwegian, η Θεσσαλονίκη όμως είχε μείνει χωρίς σύνδεση εδώ και κάποια χρόνια, μετά την διακοπή των SAS και Ryanair.
Η Flyr είναι μια καινούργια νορβηγική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που ιδρύθηκε το 2020. Εκτελεί τα δρομολόγια της με αεροσκάφη Boeing 737-800 των 189 θέσεων. Προσφέρει δωρεάν καφέ, νερό, τσάι και παράλληλα μενού με σνακ, αναψυκτικά και εδέσματα επί πληρωμή.
Από το διεθνές αεροδρόμιο του Όσλο μπορούν οι επιβάτες να συνεχίσουν είτε με την ίδια εταιρεία είτε με τις άλλες νορβηγικές SAS, Norwegian, Widerøe, προς προορισμούς στην υπόλοιπη Νορβηγία μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι καθώς και τα νησιά Σβαλμπαρντ, αλλά και προς την υπόλοιπη Σκανδιναβία, Νησιά Φερόες και Ισλανδία

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments