Πριν από λίγο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονια» το αεροσκάφος της Ellinair με το όνομα Thessaloniki. Ήταν ένα Airbus A-320 που εκτελούσε πτήση τσάρτερ από το Κρασνοντάρ της Ρωσίας, μεταφέροντας την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε στη Ρωσική πόλη στα πλαίσια του Champions league. Η ομάδα του ΠΑΟΚ επέλεξε την Ellinair για το ταξίδι του στην Ρωσία, στα πλαίσια της συνεργασίας τους.
Η Ellinair, με την ελληνική σημαία στην άτρακτο, κάνει τον δικό της αγώνα να σταθεί όρθια, όπως όλες οι αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που βιώνουν την χειρότερη κρίση στην ιστορία των αερομεταφορών. Εκτελεί πτήσεις εσωτερικού ενώ έχασε τις βασικές της αγορές όπως η Ρωσία, η Σερβία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης λόγω των περιορισμών που έφερε η πανδημία.
Η συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ εκτός από μια οικονομική ανάσα αποτελεί και ένδειξη εμπιστοσύνης προς την αεροπορική εταιρεία της Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, το σημερινό ήταν το τέταρτο τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες βδομάδες που γίνεται για ποδοσφαιρικούς λόγους, δείχνοντας την τεράστια σημασία του ποδοσφαίρου στις ταξιδιωτική βιομηχανία της Ευρώπης.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments