Το αεροδρόμιο της Αθήνας φιλοξένησε πρόσφατα μια ομάδα Ινδών αντιπροσώπων του τουρισμού, με σκοπό την γνωριμία τους με τον προορισμό, την προώθηση της Αθήνας στην ινδική αγορά και την ενίσχυση των σχέσεων τουριστικών φορέων και οργανισμών των δυο πλευρών, με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δυο χωρών. Το ταξίδι εξοικείωσης των Ινδών πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το “This is Athens – Convention & Visitors Bureau” και την υποστήριξη της Gulf Air.
Συγκεκριμένα, η ομάδα περιελάβανε δέκα τουριστικούς πράκτορες που ειδικεύονται στην ινδική αγορά FIT τουρισμού και ειδικότερα στον πολυτελή τουρισμό, MICE, στον τουρισμό αναψυχής και στις γαμήλιες εκδηλώσεις, καθώς και τέσσερα μέλη του ινδικού τουριστικού Τύπου.
Με την ευκαιρία αυτού του «fam trip», η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:
«Η ενέργεια αυτή είναι καρπός της εξαιρετικής συνεργασίας μας με το This is Athens – ACVB και η υλοποίησή της δεν θα ήταν εφικτή δίχως την γενναιόδωρη και ουσιαστική συνδρομή ενός πολύτιμου αεροπορικού συνεργάτη μας, της Gulf Air, την οποία και ευχαριστούμε θερμά . Η ενίσχυση των σχέσεων με την Ινδική αγορά αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Αθήνα και το αεροδρόμιό μας, καθώς φέτος η επιβατική κίνηση καταγράφει υψηλά νούμερα στο σύνολο των κυριότερων διεθνών γεωγραφικών αγορών μας. Με κοινούς στόχους και διευρυμένο πνεύμα της συνεργασίας για το τουριστικό μέλλον του προορισμού μας, συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας στην ινδική αγορά ώστε να φέρουμε το συντομότερο πιο κοντά τους δύο προορισμούς μας!»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments