Ένα νέο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει οσονούπω η Aegean. Εκτός απροόπτου, από τον προσεχή Οκτώβριο θα συνδέσει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Κάιρο. Το δρομολόγιο θα εκτελείται δυο φορές την εβδομάδα.
Λέμε εκτός απροόπτου καθώς η Aegean είχε προγραμματίσει και πάλι το συγκεκριμένο δρομολόγιο τον Νοέμβριο του 2023. Ωστόσο στις 7 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, ξέσπασε ο πόλεμος στη Γάζα, η ζήτηση κατέρρευσε και το δρομολόγιο δεν ξεκίνησε ποτέ.
Η ζήτηση για ταξίδια στο Κάιρο από τη Βόρεια Ελλάδα είναι αυξητική. Στο μεταξύ τα πρόσφατα εγκαίνια του νέου φαραωνικού αρχαιολογικού μουσείου στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, δημιούργησαν επιπλέον ζήτηση για εκδρομές το Κάιρο, ενίοτε σε συνδυασμό με την Αλεξάνδρεια.

guest

0 Comments
νεότερα
παλιότερα δημοφιλή