Εικοσιδύο απευθείας δρομολόγια εξωτερικού περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα της Aegean από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Ένα από αυτά ξεκίνησε χθες (Δευτέρα) και μάλιστα σε έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Ευρώπης.
Με πληρότητα που ξεπέρασε το 80%, προσγειώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη η πρώτη απευθείας πτήση της AEGEAN από τη Βαρκελώνη. Έως τα τέλη του φθινοπώρου η Aegean θα συνδέει απευθείας δυο φορές την εβδομάδα την Βαρκελώνη με τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι πτήσεις της AEGEAN θα αναχωρούν κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από Θεσσαλονίκη στις 12:10 με άφιξη στη Βαρκελώνη στις 14:10 (τοπική), ενώ οι πτήσεις επιστροφής θα αναχωρούν στις 14:55 (τοπική) από Βαρκελώνη με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 18:35.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε το δρομολόγιο να εκτελείται έως τα μέσα Σεπτεμβρίου αλλά ήδη με τις πρώτες ενδείξεις των προκρατήσεων παρατάθηκε έως τα τέλη Οκτωβρίου (έως 27/10) με την αεροπορική να εξετάζει τη διατήρηση του δρομολογίου και το χειμώνα.
Ήδη αρκετά τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης έχουν οργανώσει με το συγκεκριμένο δρομολόγια ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα για Βαρκελώνη και γύρους Ισπανίας, πακέτα που πηγαίνουν πολύ καλά σε κρατήσεις. Επίσης θα δούμε αρκετούς Ισπανούς φέτος το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς με την συγκεκριμένη πτήση η πρόσβαση είναι πιο εύκολη.
Θυμίζουμε πως συνολικά το πρόγραμμα απευθείας δρομολογίων εξωτερικού της AEGEAN από τη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει 22 προορισμούς σε 12 χώρες (9 προορισμούς προς Γερμανία, 3 προς Ιταλία, και 1 προς Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ελβετία, Βέλγιο, Κύπρο, Αρμενία και Γεωργία) με τις πτήσεις προς Βαρκελώνη, Βενετία, Κολονία Τυφλίδα και Γιερεβάν να εκκινούν για πρώτη φορά και να αποτελούν τους 5 νέους προορισμούς που προστέθηκαν στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης συγκριτικά με την περυσινή χρονιά.
Φέτος από Θεσσαλονίκη η AEGEAN αυξάνει κατά 30% τις συνολικά προσφερόμενες θέσεις εξωτερικού στοχεύοντας να ξεπεράσει τη φετινή χρονιά τα 2,5 εκατομμύρια επιβάτες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments