Δεν προλάβαμε να χαρούμε στη Θεσσαλονίκη με τους έξι νέους διεθνείς προορισμούς που περιέλαβε η εταιρεία στο θερινό της πρόγραμμα και ήρθε ο Κορωναϊός να μας προσγειώσει. Το Μιλάνο και η Ρώμη εξαφανίστηκαν από τα συστήματα κρατήσεων, η Ζυρίχη, το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες πήγαν για τον Ιούνιο αντί Απριλίου και μόνο η Βαρκελώνη έμεινε να ξεκινά σχετικά νωρίς.
Η Aegean που βιώνει και αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που δημιούργησε ο Κορωναϊός την αντιμετωπίζει με περικοπές πτήσεων και εξορθολογισμό των συχνοτήτων στα δρομολόγια που σημαίνει περικοπές μέχρι νεωτέρας.

Στο μεταξύ η εταιρεία δεν ανακόπτει την αναπτυξιακή της πορεία καθώς αγόρασε το 25% μιας υπό ίδρυση αεροπορικής εταιρείας στην Ρουμανία. Πρόκειται για την Animawings η οποία φιλοδοξεί να ξεκινήσει το πτητικό της έργο τον προσεχή Μάιο. Η νέα αεροπορική εταιρεία ανήκει στον όμιλο Memento, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στη Ρουμανία με τον οποίο η Aegean συνεργάζεται αρκετά χρόνια διαθέτοντας πτήσεις τσάρτερ στην ρουμανική εταιρεία.
Η Animawings που αρχικά θα επιχειρεί με δυο Airbus, θα εκτελεί πτήσεις τσάρτερ από τα αεροδρόμια της Ρουμανίας μεταφέροντας τουρίστες προς προορισμούς της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ισπανίας και της Αιγύπτου

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments