Με επιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης, τον ενημερώνει πως η Aegean θα συνδέσει τη θερινή περίοδο τα Κύθηρα με τη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει ο κ. Γερογιάννης: «αν οι έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας δεν ανατρέψουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα μας, δυο πτήσεις κάθε βδομάδα θα συνδέουν τα Κύθηρα με τη Θεσσαλονίκη, βοηθώντας στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού».
Ο Δήμαρχος Κυθήρων απάντησε με την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της AEGEAN που αποδέχθηκε ένα πάγιο αίτημά μας για την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Κυθήρων με τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης ‘Μακεδονία’. Όπως είναι γνωστό, η πλέον των 20 ετών παρουσία των Κυθήρων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης PHILOXENIA, έχει καταστήσει το νησί μας γνωστό και δημοφιλές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που επιθυμούμε να κεφαλαιοποιήσουμε ειδικά κατά την επερχόμενη θερινή περίοδο, προκειμένου να τονωθεί όσο γίνεται περισσότερο η οικονομία του νησιού μας, που όπως και σε όλη τη Χώρα, έχει επηρεαστεί από τον κορωνοϊό».

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments