Για τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης πελατών Miles & Bonus, η Aegean δίνει την δυνατότητα να κάνουν μοριακό τεστ κορωνοϊού και να το πληρώσουν εξαργυρώνοντας 4.000 Miles+Bonus μίλια.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:
«Σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα και την Κύπρο και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στην Ελλάδα, εξασφαλίσαμε για εσάς εύκολη και γρήγορη διαδικασία για να πραγματοποιήσετε το Μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19, με κόστος 50€ ανά τεστ ή εξαργύρωση 4.000 Miles+Bonus μίλια.
Εάν απλά επιθυμείτε ή εάν σας ζητείται επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος του Mοριακού Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 (PCR) για το ταξίδι σας, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το διαγνωστικό τεστ PCR και να κλείσετε ραντεβού μέσω της ιστοσελιδας μας.
Στην Ελλάδα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το τεστ στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του ομίλου Βιοιατρική σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και Ηράκλειο Κρήτης, στις κλινικές του Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Στην Κύπρο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το τεστ στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Βιοιατρική σε συνεργασία με τα διαγνωστικά κέντρα Χημείο Γαιννούκα στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Tο μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ενεργό κωδικό κράτησης PNR, δηλαδή να έχετε τουλάχιστον 1 πτήση που να μην έχει πραγματοποιηθεί.
*Η εξαργύρωση με 4.000 Miles+Bonus μίλια αφορά σε κρατήσεις τεστ που θα πραγματοποιηθούν έως 7/1/2021. Από 8/1/2021 η χρήση της υπηρεσίας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με εξαργύρωση 8,000 Miles+Bonus μιλίων ανά τεστ».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments