Το 4ο Συμπόσιο κορυφαίων στελεχών αεροδρομίων (ACES – Athens, 4th Airport Chief Executives’ Symposium), μια ιδρυτική πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία στην Αθήνα. Στόχος του ACES είναι η ανάδειξη της σχέσης των αερομεταφορών και των αεροδρομίων ειδικότερα, με την ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετούν, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.
Περισσότεροι από 140 κορυφαίοι εκπρόσωποι του χώρου των αερομεταφορών και των κλάδων της οικονομίας, του τουρισμού, της ναυτιλίας και της κρουαζιέρας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο συνέδριο, το οποίο φέτος επικεντρώθηκε στα εξής θέματα:
οι προοπτικές συνεργασίας και ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ αεροδρομίων και λιμένων και η επίδρασή τους στην ανάπτυξη των προορισμών
οι προοπτικές και οι προκλήσεις στο χώρο της κρουαζιέρας
Κατά τη διάρκεια του 4ου ACES, κεντρικοί ομιλητές ήταν η Angela Gittens, Director General, Airports Council International World (ACI World), ο Dr Raphael von Heereman, Γενικός Γραμματέας, Cruise Lines International Association (CLIA) Europe και ο Θάνος Πάλλης, Γενικός Γραμματέας MedCruise, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, PortEconomics.eu.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments