Η AEGEAN διασφάλισε ένα ακόμα slot στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και προσθέτει στο πρόγραμμά της, την 4η κατά σειρά καθημερινή πτήση της, από την Αθήνα προς τον ισχυρότερο διεθνή κόμβο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νέα πτήση που θα εκτελείται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 16.00 τοπική και από το Λονδίνο/Ηeathrow στις 19.00 τοπική, διευρύνει σημαντικά τις επιλογές των ταξιδιωτών και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα με τα ελληνικά νησιά, μέσω Αθήνας. Η πτήση θα είναι διαθέσιμη από αύριο, 6 Μαρτίου στα συστήματα κρατήσεων και θα πραγματοποιείται από τις 31 Μαρτίου και για όλη τη διάρκεια του χρόνου (καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο).
Οι τέσσερις καθημερινές πτήσεις αναχωρούν από Αθήνα στις 9:15 στις 13:30 στις 16:00 και στις 19:15 και από Λονδίνο/Heathrow στις 12:15 στις 16:35 στις 19:00 και στις 22:15.
Αντίστοιχα, η AEGEAN αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων και προς άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως τη Φρανκφούρτη με 5 καθημερινές πτήσεις (2 από/προς Αθήνα, 2 από/προς Θεσσαλονίκη, 1 από/προς Ηράκλειο), τη Λάρνακα με 8 πτήσεις (7 από/προς Αθηνά, 1 από/προς Θεσσαλονίκη), τη Ρώμη, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη, το Παρίσι, το Βερολίνο και μαζί με το νέο προορισμό, το Dubai, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια για επέκταση της χρονικής περιόδου.
Κατά το πρώτο 2μηνο του 2024, καταγράφεται ήδη, σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης, τόσο στο δίκτυο εσωτερικού κατά 11% όσο και στο δίκτυο εξωτερικού, κατά 7% συγκριτικά με το 2023.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments