Η ΑΕGEAN για άλλη μία χρονιά, συνεχίζει την ενέργεια «Φίλεψέ τους», την πρωτοβουλία που συνέβαλε στην ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα φιλέματα που προσφέρθηκαν από Έλληνες σε πτήσεις αναχώρησης ξένων επιβατών, που είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Φέτος, επιστρέφει και με τη συμβολή ντόπιων παραγωγών!
Συγκεκριμένα, η AEGEAN δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους, για να φθάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, έτσι ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε την πιο όμορφη και φιλόξενη εικόνα της Ελλάδας και να ευχαριστήσουμε χιλιάδες ξένους επισκέπτες που προτίμησαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.
Οι ντόπιοι παραγωγοί μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στοwww.filepsetous.gr έτσι ώστε οι ξένοι επιβάτες από όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν αυθεντικά ελληνικά προϊόντα και να πάρουν μαζί τους γεύσεις και αρώματα της χώρας μας.

Με την πρόσκληση αυτή τοποθετείται στο επίκεντρο της ενέργειας, η προώθηση των ελληνικών προϊόντων εκτός συνόρων. Η AEGEAN διαθέτει, για το λόγο αυτό, όλα τα κανάλια επικοινωνίας της καθώς και μηχανισμό προβολής και διανομής των φιλεμάτων από 5 αεροδρόμια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Καλαμάτα.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα διαρκέσει έως και τις 8 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, θα πρέπει να αποστείλουν δείγμα του προϊόντος τους, στο Τμήμα Προμηθειών της AEGEAN (Olympic Air (K57), Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 19019 Σπάτα) έως τις 10 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται, ότι με την ενέργεια «Φίλεψέ τους» η AEGEAN αναδεικνύει τη φιλοξενία και την ομορφιά των Ελλήνων. Οποιοσδήποτε, από κάθε σημείο της χώρας, έχει τη δυνατότητα να φιλέψει κάποιον ξένο με προϊόντα από τη γη μας. Το «φίλεμα» αυτό αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξιδεύουν μέχρι εδώ, για να γνωρίσουν από κοντά την φιλόξενη και συναρπαστική χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.filepsetous.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments