Καθώς πλησιάζει η κορύφωση της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στα ταξιδιωτικά γραφεία που πρέπει να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών τους. Ωστόσο, καθώς τα ξενοδοχεία γεμίζουν γρήγορα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο κατάλυμα για τους πελάτες μας.

Σήμερα θα δούμε πιο αναλυτικά τα εργαλεία της RateHawk που βελτιστοποιούν την αναζήτηση ξενοδοχείου, διευκολύνοντας τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βρουν τις καλύτερες επιλογές με πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.
Η πλοήγηση σε 2,5 εκατομμύρια επιλογές καταλυμάτων έχει τις δυσκολίες της. Ευτυχώς το έξυπνο και σύγχρονο σύστημα αναζήτησης της RateHawk, εξοπλισμένο με πάνω από 50 παραμέτρους, επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία επιλογής ξενοδοχείου εξοικονομώντας χρόνο και κόπο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Ένα από τα πιο δημοφιλή φίλτρα είναι η ταξινόμηση ανά τιμή. Σε συνδυασμό με τη ρύθμιση της τιμής ανα διανυκτέρευση χρησιμοποιούνται για να αποκλειστούν επιλογές που υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό του πελάτη. Ένα άλλο συνηθισμένο φίλτρο είναι ο τύπος καταλύματος που δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να επιλέγουν καταλύματα που αντιστοιχούν στις προτιμήσεις του πελάτη τους, είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες, θέρετρα ή κάποιον άλλο συγκεκριμένο τύπο. Για να βοηθήσουμε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να κάνουν εμπεριστατωμένες επιλογές, υπάρχει δυνατότητα της εφαρμογής του φίλτρου με βάση τις αξιολογήσεις / κριτικές των πελατών. Η RateHawk ενσωματώνει εκατομμύρια επαληθευμένων αξιολογήσεων που δίνουν αυθεντικές πληροφορίες για τις εμπειρίες των πελατών.
Η λειτουργία αναζήτησης μέσω του χάρτη δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να κάνουν με ευκολία τις επιλογές για τους πελάτες τους όταν έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με την απόσταση, όπως η απόσταση από το κέντρο της πόλης, συγκεκριμένες περιοχές, αξιοθέατα ή σταθμούς του μετρό.
Εκτός από αυτά τα βασικά φίλτρα, η RateHawk παρέχει και διάφορα χαρακτηριστικά καταλύματος. Οι επιλογές που είναι πιο κατάλληλες για παιδιά εντοπίζονται εύκολα με το αντίστοιχο φίλτρο. Για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, το φίλτρο επιτρέπονται τα κατοικίδια απλοποιεί την αναζήτηση καταλυμάτων που είναι φιλικά προς τα κατοικίδια.
Η λειτουργία αναζήτησης της RateHawk καλύπτει μεγάλο εύρος κριτηρίων όπως η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων, ο αριθμός δωματίων, οι τύποι γευμάτων, το όνομα αλυσίδας ξενοδοχείων και πολλά άλλα. Με αυτές τις ρυθμίσεις, η εύρεση του ιδανικού καταλύματος είναι πλέον μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία.
Για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών σας, εγγραφείτε δωρεάν στη RateHawk στη διεύθυνση:www.ratehawk.com

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments