Έτοιμες εδώ και μέρες είναι οι πρώτες πασχαλινές εκδρομές του Μentor Travel Specialists, του νέου τουριστικού γραφείου της Θεσσαλονίκης που άλλαξε τα ποιοτικά στάνταρ στις οργανωμένες και μη εκδρομές.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οργανωμένες εκδρομές στις πιο τουριστικές πόλεις και περιοχές της Ευρώπης που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Παρίσι, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Κρακοβία-Βαρσοβία, Ελβετία, Ρώμη-Νάπολη, Βερολίνο-Δρέσδη, Αλσατία και Μάλτα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Και όλα αυτά σε ειδικές early booking τιμές.
Ένα από τα προγράμματα της Μάλτας έχει σχεδιαστεί ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά και συνοδεύεται από παιδαγωγό. Περιλαμβάνει διαμονή σε οικογενειακά δωμάτια, επισκέψεις σε αξιοθέατα για παιδιά πχ χωριό του Ποπάι, δραστηριότητες στο ξενοδοχείο, ώστε να περισσέψει χρόνος και για τους γονείς.
Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απευθείας αεροπορική μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη, διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων και πρόγραμμα ξεναγήσεων.
Σε όποια πόλη υπάρχει Ορθόδοξη εκκλησία έχει προβλεφθεί δωρεάν μεταφορά για την ακολουθία της Ανάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Mentor Travel Specialist
Μητροπόλεως 72, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2311 82 11 81
info@mentortravel.gr
Δείτε προγράμματα και τιμές εδώ: https://www.mentortravel.gr/

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments