Στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων τα χριστουγεννιάτικα φώτα έχουν ήδη ανάψει, δίνοντας το σύνθημα της μεταμόρφωσης του Παρισιού σε μια από τις πιο χριστουγεννιάτικες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Όλα αυτά λίγους μήνες πριν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων στη γαλλική πρωτεύουσα.
Καθώς η ζήτηση για εκδρομές στο Παρίσι αυτή την εορταστική περίοδο είναι μεγάλη, το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mentor Travel Specialist που ειδικεύεται στον συγκεκριμένο προορισμό, προγραμμάτισε τέσσερις επιπλέον αναχωρήσεις με απευθείας πτήσεις τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, για να επιλέξετε αυτή που σας βολεύει.

Τα προγράμματα που σχεδίασε το Mentor Travel Specialist σ΄αυτές τις αναχωρήσεις είναι:

-SPECIAL ΠΑΡΙΣΙ – ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ: Διάρκεια έξι μέρες με δώρο την εκδρομή στις Βερσαλλίες και εξασφαλισμένη προκράτηση στο Λούβρο για αποφυγή καθυστερήσεων.
– ΠΑΡΙΣΙ – DISNEY: Το μοναδικό πρόγραμμα με διαμονή ΚΑΙ στην χριστουγεννιάτικη Eurodisney για εκτόξευση της εμπειρίας. Διάρκεια έξι μέρες.
– ΠΑΡΙΣΙ – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΑΚΤΕΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ: Διάρκεια έξι μέρες.
Προσοχή: Το Mentor Travel Specialist έχει προβλέψει δωρεάν μεταφορέα προς και από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για τους εκδρομείς από το Βόλο, τη Λάρισα και την Κατερίνη.
Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.mentortravel.gr/
Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε θέσεις και να έχετε επιπλέον οφέλη.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ: 2311 82 11 81
info@mentortravel.gr
Μητροπόλεως 72, Θεσσαλονίκη

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments