Για πρώτη φορά η Royal Caribbean, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο, θα έχει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς το λιμάνι του Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι 2025!
Ο τουριστικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist που αντιπροσωπεύει την Royal Caribbean στην Ελλάδα, ανακοίνωσε Black Friday προσφορές με έκπτωση έως 800 ευρώ στην τιμή της κρουαζιέρας, ανάλογα με τον τύπο καμπίνας, για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 9 Δεκεμβρίου 2024.
Το εξαιρετικό κρουαζιερόπλοιο Brilliance of the Seas, θα αναχωρεί από τον Πειραιά κάθε Παρασκευή, από 23 Μαΐου έως και 8 Αυγούστου για κρουαζιέρες εφτά διανυκτερεύσεων σε δημοφιλείς προορισμούς όπως τη Σαντορίνη, τη Ρόδο ή τη Μύκονο, τη Λεμεσό στην Κύπρο και την Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι ή την Αλικαρνασσό στην Τουρκία.
Το κρουαζιερόπλοιο με μήκος 293 μέτρα, έχει 13 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 2.142 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες, ενώ διαθέτει και καμπίνες για άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο.
Στα highlights του πλοίου περιλαμβάνονται τοίχος αναρρίχησης, γήπεδο mini golf, αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ και pickleball, solarium με πισίνα για ενήλικες μόνο και χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για παιδιά και εφήβους που θα τους επιτρέψουν να διασκεδάσουν παρέα με συνομήλικούς τους.
Σεμινάρια salsa ή χειροτεχνίας, μαθήματα ζαχαροπλαστικής και sushi, silent parties, pool parties, θεματικές βραδιές, δημοπρασίες έργων τέχνης και πολλά ακόμη υπόσχονται ατελείωτη διασκέδαση και μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών !
Περισσότερες πληροφορίες:
Navigator Travel & Tourist Services με εμπειρία 62 ετών στην κρουαζιέρα.
Ακαδημίας 32 Αθήνα
Τηλ : 210 3609801, Δευ – Παρ, 09.00-17.00
Αναζητήστε online την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει εδώ: https://www.navigator.gr/el/landingpage/krouazieres-ellada/










