Το Πάσχα πλησιάζει και η κίνηση στα τουριστικά γραφεία της χώρας είναι ιδιαίτερα ζωηρή. Ήδη σε αρκετές εκδρομές έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις. Ωστόσο θυμηθείτε πως ένα τουριστικό πακέτο δεν είναι ποτέ πλήρες αν δεν περιλαμβάνει ταξιδιωτική ασφάλιση. Αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εύκολα κάθε απρόοπτο που τυχόν θα προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ακόμη και πριν από αυτό.
Ζητήστε από το τουριστικό σας γραφείο να σας ενημερώσει για τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης ώστε να λάβετε υποστήριξη και αποζημίωση για ότι απρόοπτο συμβεί (γιατρούς, φάρμακα, νοσηλεία, επαναπατρισμό και ότι άλλο χρειαστεί).
Επίσης εκείνη τη δύσκολη ώρα θα έχετε τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Και όλα αυτά με κόστος που ξεκινά από λίγα ευρώ.
Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων, είναι εδώ και χρόνια κορυφαία στον χώρο των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων.

Τις ταξιδιωτικές της ασφάλειες θα τις βρείτε στα τουριστικά γραφεία όλης της χωράς ή απευθείας στην ΑΝΑΞ: τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

ΤΟΥΜΠΑ
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments