Ολοκληρώθηκε σήμερα το CONNECT Tourism & Travel Event, το πρώτο B2B event στοχευμένο στις συνεδριακές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης. Έλαβαν μέρος 50 buyers από 15 χώρες που έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την Θεσσαλονίκη και τις συνεδριακές της δυνατότητες, οι οποίοι πραγματοποίησαν συνολικά περίπου 500 ραντεβού με 60 supplier’s, δηλαδή επαγγελματίες του τουρισμού από την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Λόγω της τρέχουσας συγκυρίας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.
Χθες πρώτη μέρα, τα ραντεβού αφορούσαν στις συνεδριακές δυνατότητες της πόλης ενώ σήμερα αφορούσαν στις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς αυτό εμπλουτίζει το συνεδριακό προϊόν της Θεσσαλονίκης.
Με όσους supplier’s μιλήσαμε, δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα των ραντεβού καθώς οι buyers ήταν προσεκτικά επιλεγμένοι και έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον να εντάξουν την Θεσσαλονίκη στα συνεδριακά τους πλάνα.
Θα ακολουθήσει ένα ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, για πολλούς από τους buyers που έλαβαν μέρος στο CONNECT, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, πιθανόν το Σεπτέμβριο.
Το CONNECT Tourism & Travel Event, διοργάνωσε το Thessaloniki Convention Bureau με την υποστήριξη του τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που ήταν και ο βασικός χορηγός. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να το κάνουν θεσμό και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή δια ζώσης, ώστε να έρχονται στη Θεσσαλονίκη σημαντικοί buyers από τη διεθνή αγορά για να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες, υποδομές και αξιοθέατα και να αγοράσουν… Θεσσαλονίκη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments