Ο Άκης Κελεπέσης, εκτελεστικός πρόεδρος του Top Kinisis Travel Public Ltd ορίστηκε ως αντιπρόεδρος στην ASTA Greece & Cyprus, American Society of Travel Agents, από τον πρόεδρό της, Λεωνίδα Μπαμπάνη.
O κ. Κελεπέσης, που είναι και επίτιμος πρόεδρος του ACTA, Association of Cypriot Travel Agents, αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, θα είναι υπεύθυνος για το συντονισμό και την προώθηση της Κύπρου στην αμερικανική αγορά.
“Θα συνεργασθούμε πολύ στενά με τον φίλο Λεωνίδα Μπαμπάνη και πρόεδρο της ASTA Greece & Cyprus ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες που υπάρχουν από την ύπαρξη ενός τόσο σπουδαίου εργαλείου για την προώθηση του τουρισμού της Κύπρου σε μια από τις σπουδαιότερες χώρες για εισερχόμενο τουρισμό στο νησί μας, τις ΗΠΑ”, δήλωσε ο κ. Κελεπέσης.
O κ. Μπαμπάνης, καλεσμένος από το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, θα βρεθεί στη Λευκωσία στις 28 Σεπτεμβρίου για να συζητηθεί η “επόμενη μέρα” της Κύπρου στην αμερικανική αγορά. “Αυτό θα είναι το ξεκίνημα για έναν ‘μαραθώνιο δρόμο’ συνεργασίας και προβολής της Ελλάδας και της Κύπρου στην Αμερικανική αγορά ώστε να αναπτυχθεί ο τουρισμός από τις ΗΠΑ προς την περιοχή μας προσελκύοντας τουρίστες υψηλού εισοδήματος, όπως οι πελάτες των τουριστικών γραφείων μελών της ASTA”, τόνισε ο κ. Μπαμπάνης.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments