Δυο σημαντικές διακρίσεις στα Tourism Awards, επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες και το υψηλό αίσθημα συνεργασίας που επέδειξε η Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας, σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό τουρισμό και έχοντας ως στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ειδικότερα, η Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας απέσπασε:
– Silver βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Επένδυση / Συνεργασία / Ανάπτυξη για τη δημιουργία της Σύμπραξης, όπου με τη συμβολή τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, δημιουργήθηκε ένα δυναμικό και για πρώτη φορά τόσο διευρυμένο σχήμα συνεργασίας.
– Bronze βραβείο στην κατηγορία Video content για το destination video Olympus | A mythical escape of mountain & sea, που αναδεικνύει το μεγαλείο της φύσης στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και προβάλλει τις δραστηριότητες που μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης στον προορισμό.
Στην Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing του Ν. Χαλκιδικής, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η AEGEAN, η Fraport Greece, η Eurobank και η Marketing Greece.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι οι φορείς τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμπράττουμε για να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια του προορισμού με την άρτια τεχνοκρατική προσέγγιση της Marketing Greece στο τομέα της τουριστικής προβολής. Στην πιο δύσκολη τουριστική χρονιά ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μια μεγάλη συμμαχία δυνάμεων. Δημιουργήσαμε προστιθέμενη αξία στις τουριστικές μας ενέργειες, με τη συμμετοχή του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σε μια πρακτική που οδήγησε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα κλαδικής συνεργασίας στην χώρα μας. Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να μείνει ως παρακαταθήκη και οδηγός και για επόμενες στρατηγικές συμπράξεις στο εγγύς μέλλον.», δήλωσε ο Αλέξανδρος Θάνος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας.

«Οι δυο αυτές βραβεύσεις επισφραγίζουν το τόσο σημαντικό έργο που έχει γίνει στον προορισμό και αναδεικνύουν την δυναμική που μπορεί να δημιουργήσει η συνένωση δυνάμεων. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την τόσο σημαντική Σύμπραξη που πλέον αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους partners της Σύμπραξης για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που επιδεικνύουν στο έργο της Marketing Greece» τόνισε η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments