Είκοσι χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος του τουριστικό γραφείο Cosmorama Travel. Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία της χώρας μας. Το διαφαινόμενο τέλος της πανδημίας, το βρίσκει πιο ενισχυμένο, με επιπλέον προσωπικό και ανανεωμένη γκάμα εκδρομικών προγραμμάτων.
Αρχικά ειδικεύονταν στα μακρινά πολιτιστικά ταξίδια «…ως την άκρη της γης» όπως είναι το κεντρικό του σύνθημα. Αργότερα περιέλαβε στο πρόγραμμα του και κοντινότερους ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς εξωτερικού. Τώρα εμπλούτισε θεαματικά το πρόγραμμα του και με ελληνικούς προορισμούς, φιλοδοξώντας να μας ταξιδέψει όχι μόνο ως την άκρη της γης, αλλά και ως την άκρη της Ελλάδας.
«Εδώ και 10 χρόνια έχουμε στο πρόγραμμα μας ταξίδια στο εσωτερικό» μας λέει ο εκ των ιδιόκτητών του Cosmorama Παναγιώτης Ηλιάδης. «Ήταν κυρίως εξειδικευμένα πολιτιστικά και γαστρονομικά ταξίδια. Τώρα αποφασίσαμε να μπούμε πιο δυναμικά σ΄αυτό το κομμάτι, αρχικά με 48 εκδρομικά προγράμματα σε όλη την Ελλάδα. Αφορούν την περίοδο του Πάσχα αλλά και τακτικές αναχωρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.».
«Τα προγράμματα μας είναι ατομικά και ομαδικά» λέει ο κ. Ηλιάδης. « Ατομικά για αυτούς που θέλουν να πάνε στον προορισμό με το αυτοκίνητο τους και ομαδικά γι΄αυτούς που τους αρέσει να ταξιδεύουν με γκρουπ. Άλλα είναι ταξίδια ξεκούρασης και χαλάρωσης και άλλα περιλαμβάνουν πρόγραμμα ξεναγήσεων, για αυτούς που θέλουν να δουν και να γνωρίσουν προορισμούς μέσα από επισκέψεις σε σημαντικούς ιστορικούς χώρους. Περιλαμβάνουν γνωστούς τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα αλλά και λιγότερο γνωστούς για τους ψαγμένους».

-Για ποιο λόγο κάποιος να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί σας και να μην οργανώσει το ταξίδι μόνος του;

«Καταρχήν για να ξεκουράσει όχι μόνο το σώμα του αλλά και το μυαλό του, καθώς δεν έχει να σκεφτεί και να αγχωθεί για οτιδήποτε αφορά στο ταξίδι του. Έπειτα γιατί θα του στοιχίσει φθηνότερα και γιατί έχουμε διαθεσιμότητα. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, με κάποια κατ’ αποκλειστικότητα, εξασφαλίσαμε καλύτερες τιμές, και έχουμε επαρκή διαθεσιμότητα δωματίων ιδιαίτερα σε εποχές υψηλής ζήτησης όπως το Πάσχα. Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι. Οι πελάτες μας είναι πλήρως ασφαλισμένοι, ενώ εκτός από άνετη διαμονή τα πακέτα μας έχουν την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει είκοσι χρόνια τώρα. Ποιοτικά μέσα μεταφοράς, επιλεγμένα γεύματα, ξεναγήσεις, πρόγραμμα που δεν κουράζει. Για τα πασχαλινά μας ταξίδια τα προγράμματα περιλαμβάνουν και όλα όσα προβλέπουν οι παραδόσεις μας».

-Τα προγράμματά σας παρέχουν μόνο ξεναγήσεις ή και δραστηριότητες που δημιουργούν εμπειρία στον ταξιδιώτη;

«Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ και εμπλουτίζουμε συνεχώς τα προγράμματά μας. Περιηγήσεις με ποδήλατα, εξειδικευμένα γεύματα, ειδικές ξεναγήσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και έπονται πολλά άλλα».
Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ηλιάδης, «αρκετές εκδρομές για το Πάσχα έχουν ήδη γεμίσει, ενώ υπάρχουν αναχωρήσεις και από την Θεσσαλονίκη για τους πελάτες μας από την Βόρεια Ελλάδα».

Info…
Δείτε τις εκδρομές εσωτερικού  ΕΔΩ

Στη φωτογραφία ο κ. Ηλιάδης με την ομάδα του γραφείου της Θεσσαλονίκης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments