Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η 4η διοργάνωση του Αλιγκάρι Run 2022 στα Μεγάλα Λιβάδια, του όρους Πάικο. Οι αγώνες του Aligari Run, τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΘ- HELEXPO ενώ αρωγοί στην προσπάθεια είναι ο Εμπορικοεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας και η εταιρεία με ηλεκτρικής συσκευές Gruppe.
Στη φετινή διοργάνωση του 4ου Aligari Run θα έχει τρεις αγώνες των 3, 7.5 και 14 χιλιομέτρων με ξεχωριστές εκκινήσεις λόγου των πολλών συμμετοχών που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στα γραφεία της διοργάνωσης. Οι εγγραφές (στο http://www.aligkarirun.gr ) μέχρι στιγμής ξεπέρασαν τις 200 και ήδη όσοι θα πάρουν μέρος στον αγώνα του ορεινού τρεξίματος , δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν στα Μεγάλα Λιβάδια όχι μόνο για την διεξαγωγή του αγώνα αλλά και για να γευτούν τα νόστιμα τοπικά προϊόντα, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα των γυναικών του χωριού.
Η διοργάνωση επίσης έχει φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη και το χώρο της ΔΕΘ, προς τα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί στις οκτώ και με επιστροφή από το χωριό μετά τις 5 το απόγευμα προς Θεσσαλονίκη. Για όλους τους δρομείς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στις τρεις διαδρομές και μετά το τέλος του αγώνα θα δίνεται αναμνηστικό μετάλλιο και μπλούζα. Απονομές μεταλλίων θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε διαδρομή.
Τη σχετική συνέντευξη τύπου συντόνισε ο διευθυντής της διοργάνωσης Αλιγκάρι Run και δημοσιογράφος Λευθέρης Πλακίδας.
Φωτογραφία Παντελής Τζερτζεβέλης

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments