Μία ακόμη ωραία ταξιδιάρικη εκδήλωση διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το τουριστικό γραφείο Cosmorama. Πρόκειται για εκδηλώσεις που γίνονται στα πλαίσια της δράσης Café Voyage, που στόχο έχει να ενημερώνει φίλους και πελάτες του Cosmorama για ταξίδια που διοργανώνει σε μακρινούς και κοντινούς προορισμούς, δηλαδή επί της ουσίας να τους ταξιδεύει νοερά σε διάφορες χώρες του πλανήτη. Το τελευταίο Café Voyage έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean Palace.

Τους παρευρισκομένους ανέλαβε να ξεναγήσει στην αχανή Ρωσία και την Πολωνία, με την βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, ο Παναγιώτης Ηλιάδης, εκ των ιδιοκτητών του Cosmorama και σύνοδος σε πολλά από τα γκρουπ του γραφείου.

Με ενθουσιασμό ο πολυταξιδεμένος Παναγιώτης Ηλιάδης, μίλησε για την Ρωσία πέρα από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και για την Πολωνία πέρα από τη Βαρσοβία και την Κρακοβία.

Επίσης αναφέρθηκε σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που δημιούργησε το Cosmorama. Το ονομάζει “στα βήματα της Οκτωβριανής Επανάστασης” και επισκέπτεται μέρη στην Αγία Πετρούπολη και Μόσχα όπου διαδραματίστηκαν τα ιστορικά γεγονότα πριν από 100 χρόνια.

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Cosmorama, το οποίο έχει μια μεγάλη γκάμα μακρινών και κοντινών ταξιδιών για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

 

 

Πείτε τη γνώμη σας

avatar