Με 20σέλιδο αφιέρωμα στην πλούσια Ελληνική γαστρονομία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 στη Γαλλία, η πρώτη έντυπη έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής “Master Chef”.
Συντακτικής ομάδας του υπό έκδοση ταξιδιωτικού και γαστρονομικού περιοδικού θα φιλοξενηθεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα,
Πρόκειται για ένα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης που πραγματοποιείται από 15 έως 23 Νοεμβρίου με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην χώρα μας, μέσα από την προβολή στο εξωτερικό θεματικών μορφών τουρισμού, όπως είναι η πλούσια Ελληνική γαστρονομία.
Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη (15 έως 17 Νοεμβρίου) και θα συνεχιστεί στην Αθήνα και την Κέα μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Η τριμελής αποστολή θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, εστιατόρια με ειδίκευση στο ψάρι καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες, ώστε να μεταφέρουν στο απαιτητικό αναγνωστικό κοινό της Γαλλίας, το πλήθος και την ποικιλία των επιλογών φαγητού που έχουν οι επισκέπτες της Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments