H έκθεση ποιοτικών προϊόντων “Gourmet Exhibition” ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου, στο Lab’attoir, στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης έκθεσης, η οποία άφησε ανεξίτηλες τις πλέον θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε, τόσο στους επισκέπτες και στους εκθέτες της όσο και σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και υλοποίησή της, η 2η Gourmet Exhibition τοποθετεί φέτος τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Στη φετινή, δεύτερη διοργάνωσή της:

Συμμετέχουν πάνω από 70 διαφορετικά είδη προϊόντων, που σημαίνει εκατοντάδες προϊόντα για γευστικές δοκιμές και γνωριμία από το καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.

Έρχονται 40 hosted buyers από 16 διαφορετικές χώρες, από Ευρώπη, Ρωσία, Ισραήλ και Αμερική για να γνωρίσουν τα προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών μας, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι μεγάλων δικτύων διακίνησης προϊόντων και αλυσίδων με εκατοντάδες υποκαταστήματα.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 200 εμπορικοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, κυρίως από Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, από παντοπωλεία, super markets, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, φαρμακεία και HO.RE.CA.

Στο πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 2nd Gourmet Exhibition θα πραγματοποιηθούν:

Ημερίδα με θέμα «Γη Χρυσάφι: Γαστρονομία & Τουρισμός»

Σεμινάριο με θέμα «Καλλυντικά με βρώσιμα υλικά»

Mentoring Corner για συμβουλευτική πρακτική στους εκθέτες και στο εμπορικό κοινό.

Βράβευση των προϊόντων της έκθεσης με ψηφοφορία κοινού σε ειδική Τελετή Βραβείων Κοινού

Ακόμη στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 2nd Gourmet Exhibition θα πραγματοποιηθούν οι γευσιγνωσίες για το κοινό με προϊόντα των εκθετών:

6 γευσιγνωσίες, σε 6 διαφορετικά mastertclasses (απαιτείται κράτηση)

10 γευσιγνωσίες στο bar ελαιολάδου, 9 με ε.π. ελαιόλαδα και 1 με ελιές (απαιτείται κράτηση)

5 μαγειρικές επιδείξεις με συνολικά 7 απολαυστικές συνταγές και γευσιγνωσία

2 παρασκευές καλλυντικών με βρώσιμα υλικά

Παρασκευή και γευσιγνωσία «Gourmet Signature Cocktail»

Η 2nd Gourmet Exhibition πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και εντάσσεται στο πρόγραμμα του Thessaloniki Food Festival.
H έκθεση είναι ανοιχτή για όλους. Το κόστος εισόδου είναι 5 ευρώ ενώ για εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών είναι 12 ευρώ.
Η είσοδος για το εμπορικό κοινό είναι δωρεάν.
Επίσης δωρεάν είναι η μεταφορά προς το Lab’attoir από και προς το Λευκό Πύργο, κάθε μισή ώρα για όλο το τριήμερο 5-7/5/17.
Η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους χωρίς επιπρόσθετη οικονομική συμμετοχή.
Για κρατήσεις θέσεων όπου είναι απαραίτητο (masterclasses, olive bar), μπορείτε να στείλετε την κράτησή σας στο events@gourmetoliveexhibition.com με θέμα την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.gourmetoliveexhibition.com

Πείτε τη γνώμη σας

avatar